Setcases

Descobreix

SETCASES

Setcases, un petit tresor als peus del Parc Natural de les Capçaleres del Ter: vine a gaudir de la muntanya, la natura i la bona gastronomia.

Setcases va néixer fa més de 1.000 anys en una vall alta del Pirineu, vora els primer trams del riu Ter, a 1278 m d’altitud. Des de ben antic, les riqueses del seu entorn han estat objecte de visita dels amants de la muntanya i la natura.

Setcases és un poble pintoresc, amb cases, carrers i carrerons de pedra acuradament restaurats que guarden tot el regust tradicional. Aquest antic nucli rural ha esdevingut un dels punts més turístics de la comarca gràcies a la proximitat de les pistes d’esquí de Vallter 2000, i a l’espectacularitat del seu entorn. Un entorn natural i paisatgístic privilegiat, amb una gran oferta, tant gastronòmica com hotelera, dins un ambient rural i tranquil.

Des de Setcases arrenquen múltiples camins i rutes cap als cims més alts i les valls més pregones. El paisatge a Setcases es viu amb els 5 sentits: admirant el seu entorn verd i exuberant, palpant la delicadesa dels prats, escoltant el murmuri de l’aigua, respirant la puresa del seu aire i tastant l’exquisida gastronomia plena de productes de proximitat.

L’oferta turística del municipi no us deixarà indiferent:
Rutes amb bicicleta de carretera i BTT, rutes amb 4×4, itineraris per senders que transcorren per paratges d’alta muntanya, esports d’hivern: raquetes de neu, esquí de muntanya i esquí a Vallter2000; i una gran oferta lúdica i cultural: Fira de les Herbes (juny), Cap de Setmana Ramader (Agost) i Fira del Bolet (setembre), actuacions musicals dins l’església de Sant Miquel amb l’espectacular retaule barroc de fons, curses esportives, activitats per la mainada….

PLÀNOL DEL MUNICIPI

NUCLI URBÀ DE SETCASES

WEBCAM SETCASES